U DOMU ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD PREDSTAVLJEN PROJEKT “PAZITE NA SVOJE SRCE”

U DOMU ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD PREDSTAVLJEN PROJEKT “PAZITE NA SVOJE SRCE”

U Domu zdravlja Tomislavgrad danas je održana tiskovna konferencija na kojoj je javnosti predstavljen javnozdravstveni projekt “Pazite na svoje srce”, prvi ovakav projekt u Hercegbosanskoj županiji, usmjeren na širu javnost i edukaciju o tihom ubojici današnjice – visokom krvnom tlaku.

Okupljenima su se obratili ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad dr. Ivanka Živković, njen pomoćnik i voditelj projekta Josip Tokić, voditeljica Službe obiteljske medicine Doma zdravlja Tomislavgrad dr. Bernardina Šarac, ravnateljica Dom zdravlja Zagreb Zapad, koji je i partner projekta “Pazite na svoje srce”, dr. Jelena Rakić – Matić, načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Buntić, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, dr. sc. Ivan Vukadin.

Projekt će trajati godinu dana i o njemu će javnost biti obavještavana putem edukativnih materijala, web stranice, tri javna događa, od kojih jedan počinje sutra na Trgu dr. Franje Tuđmana, od 17 do 20 sati, na koji se pozivaju svi naši građani kako bi se upoznali s ovim projektom.

Preuzeto s www.mandino-selo.com